Diensten

Wat wij voor u kunnen betekenen.

Websites op maat

Een website is onmisbaar geworden in onze huidige maatschappij. Het is de perfecte wijze om op een goedkope en snelle manier 7 dagen op 7, 24u op 24u reclame te maken voor u of voor uw bedrijf.

Van kleine website tot complexe webapplicatie, Web & Things is uw ideale partner. Wij luisteren naar onze klanten en zorgen ervoor dat wij een webdesign afleveren dat niet alleen voldoet aan de huidige eisen maar ook past bij hun behoeften en verwachtingen. Enkele van onze kenmerken:

Web & Things maakt zijn websites voor en samen met zijn klanten om zo een website op maat af te leveren die perfect voldoet aan hun behoeften. Het is belangrijk dat wij onze klanten beter leren kennen en goed begrijpen wat zij van een website verwachten en waarvoor die zal dienen. Alleen zo kunnen wij maatwerk afleveren.

Alles begint met een goed gesprek om de behoeften goed te kunnen inschatten. Daarom gaan wij uit van de volgende stappen:

  • Kennismakingsgesprek en analyse van het project
  • Indien positief: start van het project
  • Testklaar project
  • Verwerking van eventuele feedback
  • Oplevering van het project
  • Nazorg

Natuurlijk is dit maar een algemene samenvatting. Elk project is uniek en wij zorgen dan ook elke keer voor een gepaste aanpak.

Een responsieve website is een website die reageert op schermgrootte. Dit houdt in dat de layout automatisch verandert, als het scherm waarop hij wordt bekeken kleiner of groter wordt. De layout past zich aan aan het scherm.

Meer en meer mensen browsen met mobiele applicaties en dit betekent dat een toenemend percentage van uw bezoekers uw website in de toekomst mobiel zal bezoeken. Het betekent trouwens niet dat de traditionele websites (dus websites die niet responsief zijn) niet mobiel bekeken kunnen worden, ze zijn alleen minder gebruiksvriendelijk (veel inzoomen, veel horizontaal scrollen naast het verticale scrollen, lange wachttijden etc).

Bij Web & Things zorgen we ervoor dat uw website niet alleen het bekijken waard is op een groot scherm maar denken we ook na over het design voor kleinere schermen zoals een tablet, een smartphone etc.

Schreeuwerige layouts, felle kleuren, veel tekst op weinig ruimte: u kent vast ook wel een aantal van die websites. In tegenstelling tot wat vooral in de jaren '90 gangbaar was laten websites tegenwoordig de toeters en bellen beter achterwege. De boodschap moet centraal staan en goed overkomen waarbij de layout dit dient te ondersteunen.

Web & Things volgt deze regel en ontwikkelt duidelijke, professionele layouts waarin de belangrijke inhoud makkelijk terug te vinden is. Animaties, kleuren, lettertype: alles wordt gekozen in functie van het doel van de site.